تبلیغات
دانلود رایگان فیلم با لینک مستقیم - چگونه زعفران اصل را بشناسیم ؟


درباره وبلاگ:


آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها :


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


آمار وبلاگ:




چگونه زعفران اصل را بشناسیم ؟

نوشته شده توسط:Yashar
پنجشنبه 9 اردیبهشت 1395-04:26 ب.ظ

چگونه زعفران اصل را بشناسیم ؟

How_to_Know_saffron_principle_Saffronfa
چگونه زعفران اصل را بشناسیم ؟


اینکه همیشه چگونه زعفران اصل ایران را از زعفرانت تقلبی شناسایی کنیم همیشه برای همه مسئله ای سخت است کسانی که در کار خرید و فروش زعفران هستند خوب توسط مسائل و راه های آزمایشگاهی به این مسئله که زعفران اصل است پی میبرند ولی خریداری که برای مصرف شخصی این خرید را انجام داده چگونه باید از اصل بودن زعفران پی ببرد با ما همراه باشید

زعفران از جمله محصولاتی است که مشتری باید تمام حواسش را در حین خرید جمع کند تا بهترین نوع را انتخاب کند. این درحالی است که «گلرنگ» و حتی ریشک ذرت شکل و ظاهری مشابه زعفران داشته و برخی از کاسبان سودجو، آن را به‌جای زعفران اصل به مشتری می‌فروشند.

How_to_Know_saffron_principle_Saffronfa_2
تقلب های موجود در فروش زعفران

تقلب های موجود در فروش زعفران

ـ رنگ کردن خامه زعفران با رنگ موجود در کلاله یا رنگ های شیمیایی سنتزی.

ـ اضافه کردن برخی مواد که از لحاظ ظاهری مشابه کلاله های زعفران است مانند گلرنگ.

ـ افزودن رنگ های مصنوعی به زعفران جهت افزایش قدرت رنگی آن.

در همین حال اعمال کم فروشی در وزن زعفران نیز از دیگر روش های تقلب است. اضافه کردن نمک و شکر به زعفران جهت افزایش جرم آن در این نوع تقلب وجود دارد. لذا یکی از راه های تشخیص زعفران اصل مزه کردن آن است که باید دارای طعم تلخ باشد، ولی اگر طعم آن شیرین یا شور باشد یعنی به آن نوعی نمک یا شکر اضافه کرده اند.

با این حال در مجموع کسانی که این محصولات تقلبی را می فروشند، بسته بندی آنها فاقد مشخصات کامل و صحیح تولید کننده است. بنابراین به طور کلی توصیه می شود با وجود موارد زیاد تقلب در زعفران و تشخیص سخت آن برای عموم، حتما از زعفران هایی که دارای مجوز رسمی از اداره نظارت بر مواد غذایی بوده، تهیه کنید. بدیهی است که برای حصول اطمینان باید آرم پروانه ساخت را روی بسته بندی محصولات مشاهده کنید.

How_to_Know_saffron_principle_Saffronfa_3
راه شناسایی زعفران تقلبی

راه شناسایی زعفران تقلبی

تشخیص زعفران های اصلی از روی سرشاخه کلاله زعفران ساده ترین روش محسوب می شود، چراکه سرشاخه های کلاله زعفران سه شاخه و قسمت بالای آن شیپوری بوده که هرچه پایین تر می آید باریک تر می شود ضمن این که دارای مقداری طعم تند است، البته چنانچه زعفران ها پودرشده باشند فقط با دستگاه های آزمایشگاهی قابل تشخیص است. با این حال روش های دیگری نیز برای این امر وجود دارد.

روش اول: تفاوت ظاهری گیاهان: ریشک ذرت مستقیم، ولی پرچم زعفران انحنا دارد.

روش دوم: تکه های زعفران را روی شعله گاز قرار داده در این حالت زعفران خالص به رنگ بنفش یا نارنجی در می آید که به پتاسیم آن مربوط می شود. اما در مورد زعفران تقلبی رنگ زرد ایجاد می شود.

روش سوم: اگر تارهای زعفران را بین کاغذ کاهی (کاغذ روزنامه) بگذاریم و کمی فشار دهیم نباید لکه چربی باقی بگذارد. اگر چنین باشد به احتمال قوی آن زعفران تقلبی است.

نحوه نگهداری زعفران

زعفران بویژه بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشه ای نگهداری شود، زیرا با توجه به این که اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگهداری نامناسب، به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه آن کاسته می شود و مرغوبیت آن از دست می رود.

یک توصیه بهداشتی در مورد زعفران

در زمان خرید زعفران به نوع بسته بندی و مشخصات درج شده روی بسته ها از جمله داشتن شماره پروانه ساخت و بهره برداری از وزارت بهداشت و درمان، تاریخ تولید و انقضا و آدرس کارخانه تولید کننده توجه کنید.

با تشکر مرجع اصلی زعفران ایران - Saffronfa





- -
نظرات() 

Foot Problems
دوشنبه 16 مرداد 1396 01:26 ق.ظ
Greetings I am so happy I found your webpage, I really found you by accident, while I was researching on Askjeeve for something else, Anyways I am here now and
would just like to say many thanks for a fantastic post and a all round enjoyable blog (I also love
the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have saved it and also added
in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read
more, Please do keep up the superb b.
How much can you grow from stretching?
جمعه 13 مرداد 1396 01:28 ب.ظ
If some one needs to be updated with newest technologies afterward he must be visit this web page and be up to date every day.
http://isadorajolissaint.hatenablog.com/entry/2015/01/03/095318
شنبه 7 مرداد 1396 08:20 ق.ظ
certainly like your website however you have to take a look at the spelling on quite a few of your posts.
Several of them are rife with spelling problems and I to find it very
troublesome to tell the reality nevertheless I will definitely come back again.
BHW
جمعه 8 اردیبهشت 1396 11:03 ق.ظ
We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
Your website offered us with valuable info to work on. You've done a formidable job
and our entire community will be grateful to you.
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 05:05 ق.ظ
Woah! I'm really digging the template/theme of this blog.
It's simple, yet effective. A lot of times it's difficult to get that
"perfect balance" between usability and visual
appeal. I must say you have done a superb job with this.
Additionally, the blog loads very fast for me on Opera.

Exceptional Blog!
manicure
دوشنبه 21 فروردین 1396 08:12 ق.ظ
This paragraph is in fact a nice one it assists new internet users,
who are wishing for blogging.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر